Wij hebben de ruimte waar het u aan ontbreekt

Bij Harry Vroomen BV kunt u uw meubels voor een vriendelijke prijs opslaan. En dat niet alleen, ook voor milieuvriendelijk materiaal zoals verpakkingen en grondstoffen, bieden we opslagruimte beschikbaar.

Wij hebben de volgende mogelijkheden om Uw (verhuis) goederen in bewaarneming te nemen, tarieven voor meubelopslag zijn incl. btw:   

1) U kunt Uw goederen door ons laten inpakken, inladen en opslaan en nadien VV, kosten op regie basis.

 

2) Wij plaatsen een auto met meubelcontainers zo kort mogelijk bij U voor de deur zodat U deze zelf kunt inladen, het plaatsen geschiedt normaliter rond 08:00 uur en wordt dezelfde dag rond 17:00 uur (of zoveel vroeger..) weer opgehaald.

Op zaterdag geldt een toeslag van 50% en wordt uiterlijk om 15:00 uur, of i.o. o.  de auto weer opgehaald.

 

3) U komt de goederen zelf aanbrengen en inladen op ons adres in Kerkrade-Eygelshoven.

geen bijkomende kosten.

Kosten m.b.t. meubelopslag:

eenmalige handelingskosten: € 135,00

beschikbaarheidsstelling per 10M3 meubelcontainer per kalenderweek: € 16,00

Zie voor de voorwaarden en dekking de AVVV.

 

Pallet opslag excl. btw:

inslag/uitslag per handeling per pallet: € 2,50

beschikbaarheidstelling ruimte voor euro pallet: € 0,80 per pallet per dag (bij blok +30%)

indien stapelbaar per euro pallet: € 0,40 per pallet per dag (bij blok +30%).

 


Ruimtegebrek? Niet in onze opslagloods

Steeds meer bedrijven vragen om een just in time (JIT) levering. Dat betekent voor u als leverancier, dat de goederen die u levert precies op tijd op de plaats van bestemming moeten zijn. Het kan zijn dat u de vracht daardoor moet opslaan. Zit u ook met een zich ophopende voorraad? Waarschijnlijk is een externe opslaglocatie voor u dan de goedkoopste oplossing.

Harry Vroomen BV verzorgt de complete afhandeling. Dus niet alleen het opslaan, maar ook het laden en lossen van de goederen op elke gewenste locatie. We pendelen van de ophaal locatie naar onze opslagloods waar we de lading lossen en opslaan. Heeft u de pallets nodig dan zorgen we ervoor dat deze op de afgesproken tijd op het afleveradres gelost worden.


Meubelopslag

Heeft u uw huis verkocht, maar is de nieuwe woning nog niet klaar? Of gaat u verbouwen en moeten de meubels aan de kant? Externe opslagruimte huurt u bij Harry Vroomen. Wij hebben voor bepaalde en onbepaalde tijd opslagcontainers te huur van 10m3. U kunt de spullen zelf inladen, of alles aan ons overlaten. De containers worden vervolgens in onze meubelopslagloods opgeslagen.


Palletopslag

Voor de opslag van pallets kunt u ruimte huren per m2 of per pallet. We vragen u alleen schone en milieuvriendelijke materialen op te slaan. Voor het lossen en laden beschikken wij over een elektroheftruck met een hefcapaciteit van 2,5 ton. Er kan direct aan de dock gelost worden via de achterkant of via de zijkanten van de wagen.


Uw meubels zijn bij ons verzekerd, bekijk de voorwaarden: