Elke dag is verhuisdag voor Harry Vroomen BV

Verhuizen doet u niet eventjes tussendoor. De hele inboedel moet van het oude naar het nieuwe huis worden gebracht. Dat kost tijd en vergt een goede voorbereiding en planning.


Wereldwijd comfortabel verhuizen

We rijden door heel Europa, maar ook een verhuizing over zee kunnen wij van begin tot eind voor u coördineren. Wij zorgen voor een prettige oversteek naar o.a. de Nederlandse Antillen of Azië. Hierbij hoort ook het zeewaardig verpakken van uw inboedel in een zeecontainer.

Onze verhuiswagens beschikken onder meer over een verwarmde laadbak, onderbouw voor de verhuislift en een schilderij vak. Om het verhuizen nog makkelijker te maken hebben we verhuisliften tot 26 meter hoog, meubelhondjes, loopsteigers en rolcontainers. Dankzij onze gediplomeerde verhuizers en ons uitgebreide materieel maken we elke verhuisklus tot een succes.


Het antwoord op al uw verhuisvragen

Waar moet ik allemaal aan denken? Hoe pak ik het servies zo veilig mogelijk in? Welke abonnementen moet ik allemaal opzeggen? Op al uw verhuisvragen heeft Harry Vroomen een antwoord. Wij verhuizen immers elke dag. We hebben meer dan 55 jaar ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen, wereldwijd.