Grensoverschrijdend volumetransport

Harry Vroomen is gespecialiseerd in volumetransport – het vervoeren van grote hoeveelheden goederen met een laag eigen gewicht. Wij doen dit volledig in eigen beheer.


Het gemak van onze volumecombinaties

Dagelijks transporteert Harry Vroomen BV meer dan 7000 aan verpakkingsmaterialen voor diverse klanten in binnen- en buitenland. Onze volumecombinaties & LZV (lang zwaar voertuig van liefst 25.25 meter lang) rijden voornamelijk in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en sporadisch naar en van Groot-Brittannië.

Alle combinaties zijn voorzien van achterdeuren, schuifzeilen en doorlaadsystemen wat de laad- en lostijden verkort. Bovendien hoeft er geen extra ruimte gezocht te worden om de aanhangwagen neer te  zetten. Verder zijn de meeste combinaties voorzien van hefdaken en schuifkappen wat belading en lossen via het dak mogelijk maakt.

 


Bent u onze volgende tevreden klant?

Wij maken geen afspraken die we niet kunnen nakomen. Zo voorkomen we teleurstellingen. We kunnen met trots zeggen dat we al meer dan 45 jaar naar ieders tevredenheid goederen vervoeren. Dat blijkt uit het groeiend aantal aanvragen voor transport en de dagelijkse terugkoppeling van tevreden klanten.


Uw transport is bij ons gratis verzekerd, bekijk de voorwaarden: